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Nutritional and toxicological significance of enzyme inhibitors in foods / edited by Mendel Friedman

(Advances in experimental medicine and biology;v. 199)

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 予約 利用注記
理学 作業中
464.5||F47 11015006

1986

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大きさ xi, 572 p. : ill. ; 26 cm
件 名 LCSH:Digestive enzymes -- Inhibitors -- Congresses
LCSH:Food -- Protein content -- Congresses
LCSH:Nutritionally induced diseases -- Congresses
一般注記 'Proceedings of the American Institute of Nutrition FASEB Symposium on Nutritional and Toxicological Significance of Enzyme Inhibitors in Foods, held April 21-26, 1985, in Anaheim, California'--T.p. verso
Includes bibliographies and index
分 類 NDLC:RA84
LCC:QP609.D52
DC19:612/.398
書誌ID BB00173349
本文言語 英語
巻冊次 ISBN:0306423685
NCID BA01090771

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