データ種別 | 図書 |
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版 | 2nd ed |
出版者 | Toronto ; Buffalo : University of Toronto Press |
出版年 | c1978 |
著者標目 | *International Committee on Microbiological Specifications for Foods Thatcher, Fred S. comp |
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 | 利用注記 |
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理学 作業中 |
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588.5||Th2 | 11024071 |
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1988 |
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大きさ | xvii, 434 p. : ill. ; 24 cm |
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件 名 | LCSH:Food -- Microbiology LCSH:Food -- Microbiology -- Technique LCSH:Food -- Standards |
一般注記 | First ed. compiled by F.S. Thatcher and D.S. Clark Includes bibliographical references (p. [372]-424) and index |
分 類 | LCC:QR115 DC:576/.163/028 |
書誌ID | BB00174763 |
本文言語 | 英語 |
巻冊次 | ISBN:0802022936 |
NCID | BA13179908 |
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