データ種別 | 図書 |
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版 | 9th ed. |
出版者 | Harlow, Essex, U.K. : Longman |
出版者 | New York, : Wiley |
出版年 | c1991 |
著者標目 | *Kirk, Ronald S. Sawyer, Ronald Egan, Harold, 1922- |
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 | 利用注記 |
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理学 作業中 |
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498.53||Ki54 | 11024076 |
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1991 |
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大きさ | x, 708 p. ; 25 cm |
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別書名 | 異なりアクセスタイトル:Composition and analysis of foods |
件 名 | LCSH:Food -- Analysis LCSH:Food adulteration and inspection |
一般注記 | Rev. ed. of: Pearson's chemical analysis of foods. 8th ed. / Harold Egan, Ronald S. Kirk, Ronald Sawyer. 1981 Includes bibliographical references and index |
分 類 | LCC:TX545 DC20:664/.07 |
書誌ID | BB00174765 |
本文言語 | 英語 |
巻冊次 | ISBN:0582409101 |
NCID | BA13386742 |
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