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Food protein chemistry : an introduction for food scientists / Joe M. Regenstein, Carrie E. Regenstein ; illustrations by Beth Kochen

(Food science and technology : a series of monographs)
データ種別 図書
出版者 Orlando : Academic Press
出版年 1984
著者標目 *Regenstein, J. M. (Joe M.)
Regenstein, Carrie
Kochen, Beth

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 予約 利用注記
理学 作業中
498.53||R24 11024140

1984

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大きさ xii, 353 p. : ill. ; 24 cm
件 名 LCSH:Food -- Protein content
LCSH:Protein in human nutrition
LCSH:Food -- Analysis
一般注記 Bibliography: p. 335-336
Includes index
分 類 LCC:TX553.P7
DC19:664/.001/54775
NDC8:588.7
書誌ID BB00174773
本文言語 英語
巻冊次 ISBN:0125858205
NCID BA00660091

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