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Microorganisms in foods : their significance and methods of enumeration / compiled and edited by F. S. Thatcher [and] D. S. Clark ; sponsored by the International Committee on Microbiological Specifications for Foods, a standing committee of the International Association of Microbiological Societies

データ種別 図書
出版者 [Toronto] : University of Toronto Press
出版年 c1968
著者標目 *Thatcher, Fred S. comp
Clark, David S. joint comp
International Committee on Microbiological Specifications for Foods

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 予約 利用注記
獣医 閉架書庫1
465||Th1 31007626



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大きさ xiii, 234 p ; 24cm.
件 名 LCSH:Food -- Microbiology -- Technique
一般注記 Includes bibliographical references
分 類 LCC:QR115
DC:576.1/63/028
書誌ID BB00207469
本文言語 英語
巻冊次 ISBN:0802015387
NCID BA39765269

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