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New developments in dietary fiber : physiological, physicochemical, and analytical aspects / edited by Ivan Furda and Charles J. Brine

(Advances in experimental medicine and biology;v. 270)
データ種別 図書
出版者 New York : Plenum Press
出版年 c1990
著者標目 Agricultural and Food Chemistry Division of the American Chemical Society Symposium (1989 : Dalls, Tex.)
American Chemical Society. Meeting (197th : 1989 : Dallas, Tex.)
Brine, Charles J.
Furda, Ivan, 1938-

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 予約 利用注記
獣医 開架書庫3
498.55||F921 31029422



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大きさ xii, 325 p. : ill. ; 26 cm
件 名 LCSH:Fiber in human nutrition -- Congresses
LCSH:Plant fibers -- Analysis -- Congresses
LCSH:Plant fibers -- Physiological effect -- Congresses
MESH:Dietary Fiber -- congresses
一般注記 Includes bibliographical references
Proceedings of the Agricultural and Food Chemistry Division Symposium held Apr. 9-14, 1989 in Dalls, Tex. in conjunction with the 197th American Chemical Society National Meeting
分 類 DC20:612.3/96
LCC:RM237.6
NDC8:498.55
NDLC:RA71
NLM:W1 AD559 v. 270
NLM:WB 427 N532 1989
書誌ID BB00229258
本文言語 英語
巻冊次 ISBN:0306435837
NCID BA11111991

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