データ種別 | 図書 |
---|---|
版 | 2nd ed. / [edited by] Frederick J. Francis |
出版者 | New York : Wiley |
出版年 | c2000 |
著者標目 | Francis, F. J. (Frederick John), 1921- |
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 | 利用注記 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
獣医 閲覧室 | v. 4 : cloth : alk. paper | R498.55||W75||4 | 31031524 |
|
|
|
|
|
|
獣医 閲覧室 | v. 3 : cloth : alk. paper | R498.55||W75||3 | 31031523 |
|
|
|
|
|
|
獣医 閲覧室 | v. 2 : cloth : alk. paper | R498.55||W75||2 | 31031522 |
|
|
|
|
|
|
獣医 閲覧室 | v. 1 : cloth : alk. paper | R498.55||W75||1 | 31031521 |
|
|
|
|
|
大きさ | 4 v. (xxi, 2768 p.) : ill. ; 29 cm |
---|---|
別書名 | 表紙タイトル:Wiley encyclopedia of food science and technology |
件 名 | LCSH:Food industry and trade -- Encyclopedias |
一般注記 | Rev. ed. of: Encyclopedia of food science and technology / Y.H. Hui, editor-in-chief, c1992 Cover title: Wiley encyclopedia of food science and technology Contents: v. 1. A-Ev -- v. 2. Ev-In -- v. 3. In-R -- v. 4. S-Z, Supplement, Index Includes bibliographical references |
分 類 | LCC:TP368.2 DC21:664/.003 |
書誌ID | BB00232065 |
本文言語 | 英語 |
巻冊次 | : set : cloth : alk. paper ; ISBN:0471192856 v. 1 : cloth : alk. paper ; ISBN:0471192554 v. 2 : cloth : alk. paper ; ISBN:0471192562 v. 3 : cloth : alk. paper ; ISBN:0471192570 v. 4 : cloth : alk. paper ; ISBN:0471192589 |
NCID | BA45304486 |
図書館サービス