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Functional foods II : claims and evidence / edited by Judy Buttriss, Michael Saltmarsh

(Special publication / Royal Society of Chemistry;no. 248)
データ種別 図書
出版者 Cambridge : Royal Society of Chemistry
出版年 c2000
著者標目 Buttriss, Judith
Royal Society of Chemistry (Great Britian)

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 予約 利用注記
獣医 開架書庫3
498.51||B97||2 31032904



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大きさ xix, 243 p. : ill ; 24 cm
件 名 LCSH:Functional foods -- Congresses
一般注記 "These are the proceedings of a joint conference held by the British Nutrition Foundation and the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry on 14-15 April 1999 at Wye College, University of London, Kent, UK. This is the second conference organised by this group on the subject of functional foods."- p. v.
Includes bibliographical references and index
分 類 LCC:RA784
書誌ID BB00234239
本文言語 英語
巻冊次 ISBN:0854047891
NCID BA48662336

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