データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Cambridge : Royal Society of Chemistry |
出版年 | c2000 |
著者標目 | Buttriss, Judith Royal Society of Chemistry (Great Britian) |
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 | 利用注記 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
獣医 開架書庫3 |
|
498.51||B97||2 | 31032904 |
|
|
|
|
大きさ | xix, 243 p. : ill ; 24 cm |
---|---|
件 名 | LCSH:Functional foods -- Congresses |
一般注記 | "These are the proceedings of a joint conference held by the British Nutrition Foundation and the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry on 14-15 April 1999 at Wye College, University of London, Kent, UK. This is the second conference organised by this group on the subject of functional foods."- p. v. Includes bibliographical references and index |
分 類 | LCC:RA784 |
書誌ID | BB00234239 |
本文言語 | 英語 |
巻冊次 | ISBN:0854047891 |
NCID | BA48662336 |
図書館サービス