北里大学OPAC

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Risk assessments of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods

(Microbiological risk assessment series;4, 5)
データ種別 図書
出版者 Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations
出版者 Geneva : World Health Organization
出版年 2004
著者標目 Food and Agriculture Organization of the United Nations
World Health Organization

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 予約 利用注記
白金 閉架単行本書庫 technical report 498.55||Mi13||v.5 21038498



白金 閉架単行本書庫 interpretative summary (FAO) 498.55||Mi13||v.4 21038497



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大きさ 2 v. : ill. ; 25 cm
書誌ID BB10052031
本文言語 英語
巻冊次 interpretative summary (WHO) ; ISBN:9241562617
interpretative summary (FAO) ; ISBN:9251051267
technical report ; ISBN:9241562625
NCID BA71199083

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