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Microbiological hazards in fresh leafy vegetables and herbs : meeting report

(Microbiological risk assessment series;14)
データ種別 図書
出版者 Geneva : World Health Organization
出版者 Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations
出版年 2008
著者標目 World Health Organization
Food and Agriculture Organization of the United Nations

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 予約 利用注記
白金 単行本書架
498.55||Mi13||v.14 21044214
9789251061183

書誌詳細を非表示

大きさ xx, 138 p. : ill. ; 25 cm
件 名 LCSH:Greens, Edible
LCSH:Herbs
LCSH:Food contamination -- Risk assessment
LCSH:Food -- Microbiology
一般注記 Includes bibliographical references (p. [83]-100)
分 類 DC22:664.001579
書誌ID BB10084968
本文言語 英語
巻冊次 : WHO ; ISBN:9789241563789
: FAO ; ISBN:9789251061183
NCID BA90613769

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