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Advanced technologies for meat processing / edited by Leo M. L. Nollet, Fidel Toldrá

(Food science and technology / editors, Steven R. Tannenbaum, Pieter Walstra;158)
データ種別 図書
出版者 Boca Raton, Fla. : CRC Press, Taylor & Francis Group
出版年 2006
著者標目 Nollet, Leo M. L., 1948-
Toldrá, Fidel

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 予約 利用注記
獣医 開架書庫3 : [hb.](alk. paper) 648.2||N93 31036728
1574445871

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大きさ 483 p. : ill. ; 25 cm.
件 名 LCSH:Meat
LCSH:Meat industry and trade
一般注記 Includes bibliographical references and index
HTTP:URL=http://www.loc.gov/catdir/toc/ecip0518/2005024763.html Information=Table of contents
分 類 LCC:TS1960
DC22:664/.9
書誌ID BB10090252
本文言語 英語
巻冊次 : [hb.](alk. paper) ; ISBN:1574445871 ; XISBN:9781574445879
NCID BA76848048

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