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Flavour of distilled beverages : origin and development / editor, J.R. Piggott

(Ellis Horwood series in food science and technology)
データ種別 図書
American ed
出版者 Chichester, West Sussex : E. Horwood
出版者 Deerfield Beach, Fla. : Verlag Chemie International
出版年 1983
著者標目 Piggott, J. R. (John Raymond), 1950-
Society of Chemical Industry (Great Britain). Food Group. Sensory Panel

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 予約 利用注記
理学 作業中 : E. Horwood Ltd 576.6||P64 11025545
0853125465 1983

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大きさ 279 p. : ill. ; 23 cm
件 名 LCSH:Liquors -- Flavor and odor -- Congresses
一般注記 Papers presented at a symposium, organized by the Sensory Panel of the Food Group of the Society of Chemical Industry, and held in Stirling University, June 1-4, 1983
Includes bibliographies and index
分 類 LCC:TP597
DC19:663/.5
書誌ID BB10093377
本文言語 英語
巻冊次 : E. Horwood Ltd ; ISBN:0853125465
: Verlag Chemie International ; ISBN:0895731312 ; PRICE:£18.50
NCID BB00732892

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