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Innovative food processing technologies : advances in multiphysics simulation / Kai Knoerzer ... [et al.], editors

(The IFT Press series)
データ種別 図書
出版者 Chichester, U.K. : Wiley-Blackwell
出版者 [Chicago, Ill.] : IFT Press
出版年 2011
著者標目 Knoerzer, Kai

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 予約 利用注記
海洋 単行本(教養図書館BF) : hardback 588||I54 51026021
9780813817545

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大きさ xv, 374 p., [20] p. of plates : ill. (some col.) ; 26 cm
件 名 LCSH:Food industry and trade -- Mathematical methods
LCSH:Food industry and trade -- Simulation methods
FREE:TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science bisacsh
一般注記 "A John Wiley & Sons Inc., publication"
Includes bibliographical references and index
分 類 LCC:TP370.9.M38
DC22:664/.020113
書誌ID BB10102940
本文言語 英語
巻冊次 : hardback ; ISBN:9780813817545
NCID BB06353591

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