北里大学OPAC

ようこそ  ゲスト さん

Developments in high-pressure food processing / Carl J. Schaschke

(Food science and technology)
データ種別 図書
出版者 New York : Nova Science Publishers Inc.
出版年 c2010
著者標目 *Schaschke, Carl

所蔵情報を非表示

配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 予約 利用注記
海洋 単行本(教養図書館BF) : softcover 588||Sc1 51026022
9781617612978

書誌詳細を非表示

大きさ viii, 53 p. ; 22 cm
内容注記 Food safety and control
Food quality
Constituents of foods
Fats, lipids and oils
Process operation
Fruits and vegetables
Seafood
Meats and meat products
Dairy products
件 名 LCSH:Food industry and trade
LCSH:High pressure (Technology)
LCSH:Food -- Composition
LCSH:Food -- Quality
一般注記 Includes bibliographical references (p. [41]-47) and index
分 類 LCC:TP371.75
DC22:664/.024
書誌ID BB10102941
本文言語 英語
巻冊次 : softcover ; ISBN:9781617612978
NCID GB5634390X

検索結果一覧に戻る ページトップ