北里大学OPAC

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Standard methods for the examination of dairy products, microbiological and chemical

データ種別 図書
11th ed
出版者 New York : American Public Health Association
出版年 1960
著者標目 *American Public Health Association
Association of Official Agricultural Chemists (U.S.)

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 刷 年 予約 利用注記
獣医 閉架書庫1
465||St2 31003554



白金 閉架単行本書庫
498.57||A44||11ed 21068800



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大きさ xii, 448 p., [2] leaves of plates : ill. ; 24 cm
件 名 MESH:Dairy Products
MESH:Food Analysis - laboratory manuals
一般注記 "Micobiological and miscellaneous chemical methods formulated by Committees of the American Public Health Association and approved for publication by the American Public Health Association. Chemical methods quoted from the ninth edition (1960) of Offical methods of analysis of the Association of Official Agricultural Chemists by permission of that Association"
Includes bibliographical references and index
分 類 NLM:WA715
書誌ID BB10133858
本文言語 英語
NCID BA01736803

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