データ種別 | 図書 |
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出版者 | Cambridge : Royal Society of Chemistry |
出版年 | c1998 |
著者標目 | British Nutrition Foundation. Conference Royal Society of Chemistry (Great Britain) Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group Sadler, M. J. (Michèle J.) Saltmarsh, Michael |
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 予約 | 利用注記 |
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獣医 開架書庫3 |
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498.51||Sa13 | 31033019 |
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大きさ | xviii, 215 p. : ill. ; 24 cm |
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件 名 | LCSH:Functional foods -- Congresses |
一般注記 | "The proceedings of a joint conference held by the British Nutrition Foundation and the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry on 2-4 April 1997 at Wye College, University of London, Kent, UK" - T.p. verso Includes index |
分 類 | DC21:641.3 |
書誌ID | BB00234405 |
本文言語 | 英語 |
巻冊次 | ISBN:0854047921 |
NCID | BA36052553 |
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